L’objectiu era rodar-hi un espot per tal de promocionar el Premi Fair Play 2011-2012 de l’Associació Barça Jugadors. Què vol dir això? Doncs decidir el jugador que més elegant, més educat i més cavallerós ha estat al llarg d’aquesta temporada.

Amb aquesta idea, es van ajuntar cinc dels veterans més coneguts del Futbol Club Barcelona: en Carles Reixach, Josep María Fusté, Gerard López, Eusebio Sacristán i Guillem Amor. Tots ells van manifestar les seves preferències i opinions pel que al jugador amb més Fair Play respecta.

El rodatge va suposar una experiència fantàstica. Sota l’atenta batuta de la Directora de Marketing de l’Associació Barça Jugadors, María Millà Faura, vam omplir la taula de popa del vaixell Southern Cross de càmeres i micros per tal de garantir les millors imatges. La part tècnica i producció va ser responsabilitat, de l’equip de One Produccions i Som La Competència.
En David-Joan, de l’agència Torraportella, va aportar part de la creativitat.

Però la part fonamental la van aportar els jugadors, que amb una simpatia desbordant i un caràcter generós, van brindar-nos no només la seva experiència i anècdotes sinó també una deliciosa mostra d’amistat i companyonia entre ells.

De les imatges rodades aquell dia han sortit vàries peces audiovisuals. Lògicament, l’espot, que fàcilment haureu vist aquests darrers dies pel canal Barça TV i que en demà us presentarem. Però també un trepidant i divertit making of que mostra què és el que va passar aquell dia, de forma musical i dinàmica, damunt el vaixell.

De moment, però, us deixem ara amb la peça més curteta, per tal que “aneu fent boca”: un teaser que en 10” us avançarà sensacions del que veureu a l’spot.

Esperem que el disfruteu tant com vam fer nosaltres rodant-lo, editant-lo i postproduint-lo.

Teaser Spot | Premi Fair Play 2011/2012 | Agrupació Barça Jugadors from One Produccions.

Categories

OneP_grey

Directors

ES/EN

OneP_grey

Photographers

ES/EN