El passat mes de Juliol us anunciàvem que havíem estat de rodatge al Club Nàutic de Barcelona, en un preciós vaixell que es diu Southern Cross.

L’objectiu era rodar-hi un espot per tal de promocionar el Premi Fair Play 2011/2012 de l’Associació Barça Jugadors. Què vol dir això? Doncs decidir el jugador que més elegant, més educat i més cavallerós ha estat al llarg d’aquesta temporada.

Amb aquesta idea, es van ajuntar cinc dels veterans més coneguts del Futbol Club Barcelona: en Carles Reixach, Josep María Fusté, Gerard López, Eusebio Sacristán i Guillem Amor. Tots ells van manifestar les seves preferències i opinions pel que al jugador amb més Fair Play respecta.

El rodatge va suposar una experiència fantàstica. Sota l’atenta batuta de la Directora de Marketing de l’Associació Barça Jugadors, María Millà Faura, vam omplir la taula de popa del vaixell de càmeres i micros per tal de garantir les millors imatges. La part tècnica de la producció va ser responsabilitat de l’equip de One Produccions i Som La Competència. El realitzador de l’spot va ser Ramon Balaguer i el fotograf l’Arduino Vannucchi.

 

15

 

En David-Joan, de l’agència Torraportella, va aportar part de la creativitat.

Però la part fonamental la van aportar els jugadors, que amb una simpatia desbordant i un caràcter generós, van brindar-nos no només la seva experi

ència i anècdotes sinó també una deliciosa mostra d’amistat i companyonia entre ells.

De les imatges rodades aquell dia han sortit vàries peces audiovisuals. Us vam ensenyar el teaser i avui us presentem l’espot, que probablement ja haureu vist aquests darrers dies pel canal Barça TV i d’altres mitjans.

Però també en va sortir un trepidant i divertit making of que mostra què és el que va passar aquell dia de Juliol, de forma musical i dinàmica, damunt el vaixell i que en breu us presentarem.

Esperem que el gaudiu tant com vam fer nosaltres rodant-lo, editant-lo i postproduint-lo.

Categories

OneP_grey

Directors

ES/EN

OneP_grey

Photographers

ES/EN