«#LookLikeOne» és el hashtag i el títol del nou vídeo de presentació de OneProduccions. Un «claim» que va ser escollit per votació entre els nostres seguidors a twitter d’entre 3 diferents que vam proposar des de la productora. «LookLikeOne» va ser un encert vostre perquè ens permet tancar l’espot amb la paraula ONE i perquè reflecteix el que volíem transmetre. Gràcies als que vau participar!

El motiu del vídeo partia de la premissa «No és el mateix», dirigint la locució fins a la nostra declaració de principis: «No és el mateix veure … que saber mirar». Com diuen de la bellesa, en la nostra professió l’èxit també sol estar «en els ulls de qui mira».

Mentre el text contraposa la importància dels matisos (petit / llunyà, conegut / amic, sentir / escoltar), les imatges juguen amb situacions quotidianes portades a una altra dimensió.

En la seva essència, «LookLikeOne» vol transmetre optimisme i vitalitat, i per a això el realitzador Sergi Garnica utilitza personatges diferents, singulars, extrems i cada un en el seu propi entorn, encara que el mateix sigui alhora inesperat i reconeixible.

Sergi Garnica, realizador del spot One Produccions | Productora Audiovisual Barcelona
Sergi Garnica, realizador del spot One Produccions | Productora Audiovisual Barcelona

Són personatges que ens miren i que permeten que els mirem. Homes i dones que ens ensenyen les seves virtuts però també els seus temors. Les seves pors pel pas del temps (boxejador o guitarrista), la distància (oriental) l’amor (adolescents) o les contradiccions (ballarina)

Hem retratat a personatges extrems però reals, en llocs urbans i autèntics. Aprofitant la seva pròpia llum i la màgia que desperten algunes localitzacions habituals de les nostres vides.

És una peça coral que proclama l’amor per la vida i totes les seves formes d’expressió. Històries que ens serveixen com a excusa per mostrar una estètica; imatges potents, suggerents i seductores que reivindiquen una manera de fer i mirar al mitjà audiovisual.

Enregistrat en 2k, amb un elenc de 13 actors i figurants, 12 localitzacions i una música original composta pel compositor i dissenyador de so Pau Marfà, «LookLikeOne» és la nova presentació de OneProduccions per a aquest any que acaba de començar.

Equipo One Produccions | Productora Audiovisual Barcelona
Equipo One Produccions | Productora Audiovisual Barcelona

Perquè no és el mateix veure que saber mirar … LookLikeOne!

Categories

OneP_grey

Directors

ES/EN

OneP_grey

Photographers

ES/EN